Elérhetőség: 0744-646425

Kosaram
üres

Rendelés / Szállítás

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót. Ehhez hozzáadódik még a szállítási költség, amiről az alábbiakban a Szállítás módja pontban esik szó.

RENDELÉS MÓDJA

Rendelhet interneten keresztül vagy ha Önnek kényelmesebb akár telefonon keresztül is, hétfőtől-péntekig 9.00 - 16.30 óra között, az alábbi telefonszámon: 0744-646425.

SZÁLLÍTÁS MÓDJA

 A megrendelt termékeket többféleképpen kaphatja kézhez:

Személyesen vagy megbízott által veszi át a Világhírnév Kiadótól Szentlélek (Virgil Fulicea utca 1/3, Kolozsvár) – Lefoglalja az internetes áruházunkban a termékeket, majd a jóváhagyás után azonnal magához veheti a termékeket. Legtöbb 5 munkanapig tartjuk lefoglalva a termékeket.
 
Futár által – A jóváhagyástól számított legtöbb 2 munkanapon belül kaphatja kézhez a könyve(ke)t. Modósítsa a kiszállítási címet hogyha más helyszínre kívánja küldeni a termékeket. A futárszolgálat díja 25 lej.

FIZETÉS MÓDJA

1. Készpénzzel - személyes átvétel esetén

2. Utánvétellel - a futárnak fizet a csomag átvételekor (termékek vétálára + a kiszállítás díja)

3. Banki átutalással - Jóváhagyáskor megkapja az átutaláshoz szükséges összes adatot. Az átutalt összeg tartalmazza a termékek vételárát illetve a futárszolgálat díját (25 lej). A termékeket csak azután áll módunkban kiküldeni, miután az átutalásról szóló bizonylat (OP) beérkezik a rendeles@vilaghirnev.net e-mal címre vagy a pénz beér a bankszámlánkra.

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Polysoft SRL.
CUI:
RO14587453
Számlaszám:
RO63 INGB 0000 9999 0276 0009
ING Bank Cluj

4. Banki befizetéssel - Önnek lehetősége van banki befizetéssel is kifizetni a rendelt termékeket. Ekkor nincs más teendő, mint elmenni egy ING bankba, és ott az alább megadott bankszámlaszámra befizetni a termékek vételárát, plussz 25 lej kiszállítási költséget.

Befizetéshez szükséges adatok:

Polysoft SRL.
Számlaszám:
RO63 INGB 0000 9999 0276 0009
ING Bank Cluj

Miután megérkezett a számlánkra a pontos összeg, máris küldjük a termékeket.

A RENDLÉS ÁLLAPOTAI

Amennyiben az interneten keresztüli rendelést választja, ennek állapotait a honlapon létrehozott adatlapján követheti nyomon.

Jóváhagyva– a rendelést jóváhagytuk, a jóváhagyás legtöbb 1 napot vehet igénybe

Csomagolva - a rendelést előkészítettük

Fizetve – a termék ellenértéke beérkezett a számlánkra

Elküldve – a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak

RENDELÉS LEMONDÁSA, ELÁLLÁS JOGA

A rendelést mindaddig törölheti, ameddig állapota Jóváhagyva. A rendelés törlésének szándékát a rendeles@vilaghirnev.net címen vagy a 0744-646425 telefonszámon jelezze.

A 2000 augusztus 30-án érvénybe lépett Kormányrendelet Adatvédelmére vonatkozó 4-es cikkely b. pontjának értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 10 munkanapon belül. Ezt írásban kell közölnie. A termékeket eredeti állapotukban, a számlával együtt kell eljuttatni kolozsvári székhelyünkre.

Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Világhírnév kiadó címére (Virgil Fulicea utca 1/3, 400022, Kolozsvár, Kolozs megye), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvétellel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket az átvevőhellyel vagy ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 8 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ill. követelhetjük az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

FIGYELEM! Kérjük ne vegyen át a futárszolgálattól felbontott, kihasadt vagy elázott csomagot! A Világhírnév kiadónak nem áll módjában kicserélni a termé(ke)ket olyan sérülések esetén, amelyek a szállítási folyamat során keletkeztek, mint például a könyvsarok begyűrődése, kisebb piszkolódások, karcolások, stb, ha ön azt átvette és aláírásával hitelesítette.