Elérhetőség: 0744-646425

Kosaram
üres

1. Az Általános szerződési feltételek hatálya
Jelen szabályzat hatálya a www.vilaghirnev.net  címen elérhető webáruházra, a webáruház használata során létrejött értékesítésekre terjed ki.

2. A Szolgáltató
A www.vilaghirnev.net online áruházat a Polysoft Kft. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").
A Szolgáltató cégneve: Polysoft Kft.
Székhely: Szentlélek (Virgil Fulicea) utca 1/ 3, 400022 Kolozsvár (Cluj) - RO
Adószám: RO14587453
Cégjegyzékszám: J12/729/2002
Telefonszám: 0744-6464250744-646425 0711 123 450744
E-mail cím: rendeles@vilaghirnev.net

3. A fogyasztó
Fogyasztó az a megfelelően regisztrált felhasználó, aki a www.vilaghirnev.net oldalon a jelen ÁSZF.-ben foglaltak szerint vásárlást kezdeményez.

4. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás tárgya
A Szolgáltató a www.vilaghirnev.net oldalon egy webáruházat üzemeltet. A webáruházon keresztül a Szolgáltató könyveket értékesít.
A Szolgáltató azon termékeket értékesíti, amelyek a www.vilaghirnev.net oldalon a termékek katalógusában elérhetőek. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy az általa értékesített termékek katalógusát megváltoztassa.

5. A szolgáltatás igénybe vételének feltétele, a regisztráció szabályai
A szolgáltatás igénybe vételére regisztrált és nem regisztrált felhasználók is jogosultak. A katalógus áttekintésére, a vásárlási folyamat megkezdésére mindenki jogosult, a vásárlási folyamat befejezése regisztrált és nem regisztrált felhasználók számára is lehetséges.
A regisztráló felhasználónak meg kell adni vezetéknevét, keresztnevét, személyi igazolványának a számát,  lakcímét, e-mail címét, választott jelszavát. A regisztrációt követően a megadott e-mail címmel és jelszóval tud belépni a rendszerbe.

6. A szerződés létrejötte
A nem regisztrált felhasználók által megkezdett vásárlás, valamint a regisztrált felhasználók által bejelentkezés nélkül megkezdett vásárlás a Szolgáltatót nem köti.
A vásárlás akkor fejeződik be, ha a felhasználó a Szolgáltatótól megkapja a vásárlás elfogadásáról szóló értesítést tartalmazó e-mailt. Az e-mailt a Szolgáltató a felhasználó vásárlás során megadott e-mail címére küldi 48 órán belül.
A Szolgáltató teljesíti a szerződést, ha a megvásárolt árut a felhasználó által megjelölt módon eljuttatja a felhasználóhoz. Felhasználó teljesíti a szerződést, ha a megvásárolt áru vételárát, valamint a kézbesítéssel járó díjat a Szolgáltatónak az általa megjelölt módon megfizette.
A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek. A vásárlás során keletkezett adatokat a Szolgáltató rendszere archiválja.

7. A megvásárolt áru ellenértéke
A Szolgáltató a megvásárolható áruk vételárát Románia hivatalos pénznemében, azaz lejben határozza meg. A vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót. Amennyiben ettől eltérő tájékoztatás az árunál nem szerepel, a megjelölt vételár minden esetben egy darab árucikkre vonatkozik, és nem foglalja magában az adott árucikkhez kapcsolódó egyéb termékek vételárát. A vételár nem tartalmazza a kézbesítés (szállítás) díját, amelyet a Szolgáltató a felhasználóval minden esetben egyértelműen közöl a fizetést megelőzően.
A megvásárolt áru ellenértékét a felhasználó az általa választott módon köteles megfizetni. Amennyiben, technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

8. A Szolgáltató felelőssége a termék rendelkezésre állásáért
A Szolgáltató a www.vilaghirnev.net katalógust folyamatosan aktualizálja annak érdekében, hogy azon csak olyan termékek legyenek megtalálhatók, amelyek a Szolgáltató raktárkészletében megtalálhatóak, vagy amelyeket a Szolgáltató rövid határidőn belül be tud szerezni. Ez utóbbi esetben a beszerzési időt, illetve az ebből eredően meghosszabbodott kézbesítési időt a Szolgáltató a felhasználóval közli.
Tekintettel a raktárkészlet papíralapú nyilvántartása és az informatikai rendszer közötti különbségekre, a Szolgáltató nem tudja garantálni, hogy a www.vilaghirnev.net oldal katalógusa minden időben ténylegesen megegyezzen a raktárkészlettel. Amennyiben a felhasználó által megvásárolni kívánt termék nem áll rendelkezésre, és emiatt azt a Szolgáltató nem tudja a vállalt általános szállítási határidőn belül a felhasználónak eljuttatni, erről a Szolgáltató a felhasználót haladéktalanul tájékoztatja. Amennyiben a felhasználó ezen információk ismeretében megvásárolja a terméket, a késedelem miatt szavatossági igényt nem érvényesíthet.
Amennyiben a termék nem áll rendelkezésre, de a szerződés létrejön, a Szolgáltató a szerződés létrejöttétől számított 24 órán belül a szerződéstől elállhat.

9. A fogyasztói jogok érvényesítése
A Fogyasztó a panaszait, kifogásait írásban, a Szolgáltató székhelyére címzett postai levélben, az rendeles@vilaghirnev.net címre küldött elektronikus levélben, vagy személyesen a Szolgáltató székhelyén közölheti.